Om Sivoham Song Lyrics

Naan Kadavul cover
Movie: Naan Kadavul (2009)
Music: Ilayaraja
Lyricists: Vaali
Singers: Vijay Prakash

Added Date: Feb 11, 2022

குழு: ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ்

குழு: ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ்

குழு: ஓம் பைரவ ருத்ராய மஹாருத்ராய காலருத்ராய கல்பந்த ருத்ராய வீர ருத்ராய ருத்ர ருத்ராய கோர ருத்ராய அகோர ருத்ராய மார்தாண்ட ருத்ராய அண்ட ருத்ராய ப்ரமாண்ட ருத்ராய சண்ட ருத்ராய பிரசண்ட ருத்ராய தண்டருத்ராய சூர ருத்ராய வீரருத்ராய பவ ருத்ராய பீம ருத்ராய அதலருத்ராய விதல ருத்ராய சுதல ருத்ராய மஹா தலருத்ராய ராசதலருத்ராய தலதலருத்ராய பாதாளருத்ராய நமோ நமஹ:

ஆண்: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர நாமம் பஜே ஹம்

குழு: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர நாமம் பஜே ஹம்

ஆண்: வீரபத்ராய அக்னி நேத்ராய கோர சம்ஹாரகா சகல லோகாய சர்வ பூதாய சத்ய சாக்ஷாத்கரா

குழு: சம்போ சம்போ ஷங்கரா

ஆண்: ஆஆ ஹா ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
குழு: பஜே ஹம்

குழு: ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ்

குழு: நமஹ சோமயா சா ருத்ராய சா நமஸ்தமராய சருணய சா நம ஷங்கயா சா பஷுபட்டாயே சா நம உக்ராய சா பீமாய சா நமோ அக்ரேவதாய சதுரே வதாய சா நமோ ஹந்த்ரே சா ஹனியசே சா நமோ வ்ருக்ஷேபியோ ஹரிகேசிபியோ நமஸ்தராய நமஸ்ஷம்பவே சா மயோபவேச்ச நமஷங்கராய சா மயஸ்கராய சா நமஷிவாய சா ஷிவதாரய சா

ஆண்: அண்டப்ரமாண்ட கோட்டி அகிலபரிபாலனா
குழு: பூரண ஜகத்காரனா சத்யதேவ தேவப்ரியா

ஆண்: வேத வேதார்த்த சாரா யக்ன யக்னோமயா
குழு: நிஷ்சலா துஷ்ட நிக்ரஹா சப்தலோக சம்ரக்ஷனா

ஆண்: சோம சூர்ய அக்னி லோச்சனா
குழு: ஷ்வேதரிஷப வாஹணா
ஆண்: சூலபாணி புஜங்க பூஷணா
குழு: திரிபுர நாச நர்த்தனா ஆண் &
குழு: யோமகேஷ மஹாஸேன ஜனகா பஞ்சவர்த்த பரசு ஹஸ்த நமஹ பஞ்சவர்த்த பரசு ஹஸ்த நமஹ:

ஆண்: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர ரூபம் பஜே ஹம்
குழு: பஜே ஹம்

குழு: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர நாமம் பஜே ஹம் பஜே ஹம்

ஆண்: கால த்ரிகால நேத்ர த்ரிநேத்ர சூல திரிசூல தாத்ரம்

ஆண்: சத்யப்ரபாவ திவ்யப்ரகாஷ மந்த்ர ஸ்வரூப மாத்ரம்

ஆண்: நிஷ்ப்ரபஞ்சாதி நிஷகலந்கோஹம் நிஜ பூர்ன போதஹம்ஹம் கத்யகாத்மஹம் நித்யப்ரமோஹம் ஸ்வப்ன கஸோகம்ஹம்ஹம்

ஆண்: சட்சித்ப்ரமானம்
குழு: ஓம் ஓம்
ஆண்: மூலப்ரமேயம்
குழு: ஓம் ஓம்
ஆண்: அயம் ப்ரம்ஹஸ்மி
குழு: ஓம் ஓம்
ஆண்: அஹம் ப்ரம்ஹஸ்மி
குழு: ஓம் ஓம்

குழு: கன கன கன கன கன கன கன கன சஹஸ்ர கண்ட சப்த விஹரகி

குழு: டம டம டம டம டும டும டும டும சிவடமருக நாத விஹரகி

ஆண்: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர ரூபம் பஜே ஹம் பஜே ஹம்

ஆண்: ரூ கருணா மாயோ சகா

ஆண்: அண்டப்ரமாண்ட கோட்டி அகிலபரிபாலனா
குழு: பூரண ஜகத்காரனா சத்யதேவ தேவப்ரியா

ஆண்: வேத வேதார்த்த சாரா யக்ன யக்னோமயா
குழு: நிஷ்சலா துஷ்ட நிக்ரஹா சப்தலோக சம்ரக்ஷனா

ஆண்: சோம சூர்ய அக்னி லோச்சனா
குழு: ஷ்வேதரிஷப வாஹணா
ஆண்: சூலபாணி புஜங்க பூஷணா
குழு: திரிபுர நாச நர்த்தனா ஆண் &
குழு: யோமகேஷ மஹாஸேன ஜனகா பஞ்சவர்த்த பரசு ஹஸ்த நமஹ

ஆண்: { ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம்
குழு: ருத்ரநாமம் பஜே ஹம் பஜே ஹம் } (2)

குழு: ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ்

குழு: ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ்

குழு: ஓம் பைரவ ருத்ராய மஹாருத்ராய காலருத்ராய கல்பந்த ருத்ராய வீர ருத்ராய ருத்ர ருத்ராய கோர ருத்ராய அகோர ருத்ராய மார்தாண்ட ருத்ராய அண்ட ருத்ராய ப்ரமாண்ட ருத்ராய சண்ட ருத்ராய பிரசண்ட ருத்ராய தண்டருத்ராய சூர ருத்ராய வீரருத்ராய பவ ருத்ராய பீம ருத்ராய அதலருத்ராய விதல ருத்ராய சுதல ருத்ராய மஹா தலருத்ராய ராசதலருத்ராய தலதலருத்ராய பாதாளருத்ராய நமோ நமஹ:

ஆண்: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர நாமம் பஜே ஹம்

குழு: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர நாமம் பஜே ஹம்

ஆண்: வீரபத்ராய அக்னி நேத்ராய கோர சம்ஹாரகா சகல லோகாய சர்வ பூதாய சத்ய சாக்ஷாத்கரா

குழு: சம்போ சம்போ ஷங்கரா

ஆண்: ஆஆ ஹா ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
குழு: பஜே ஹம்

குழு: ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ்

குழு: நமஹ சோமயா சா ருத்ராய சா நமஸ்தமராய சருணய சா நம ஷங்கயா சா பஷுபட்டாயே சா நம உக்ராய சா பீமாய சா நமோ அக்ரேவதாய சதுரே வதாய சா நமோ ஹந்த்ரே சா ஹனியசே சா நமோ வ்ருக்ஷேபியோ ஹரிகேசிபியோ நமஸ்தராய நமஸ்ஷம்பவே சா மயோபவேச்ச நமஷங்கராய சா மயஸ்கராய சா நமஷிவாய சா ஷிவதாரய சா

ஆண்: அண்டப்ரமாண்ட கோட்டி அகிலபரிபாலனா
குழு: பூரண ஜகத்காரனா சத்யதேவ தேவப்ரியா

ஆண்: வேத வேதார்த்த சாரா யக்ன யக்னோமயா
குழு: நிஷ்சலா துஷ்ட நிக்ரஹா சப்தலோக சம்ரக்ஷனா

ஆண்: சோம சூர்ய அக்னி லோச்சனா
குழு: ஷ்வேதரிஷப வாஹணா
ஆண்: சூலபாணி புஜங்க பூஷணா
குழு: திரிபுர நாச நர்த்தனா ஆண் &
குழு: யோமகேஷ மஹாஸேன ஜனகா பஞ்சவர்த்த பரசு ஹஸ்த நமஹ பஞ்சவர்த்த பரசு ஹஸ்த நமஹ:

ஆண்: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர ரூபம் பஜே ஹம்
குழு: பஜே ஹம்

குழு: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர நாமம் பஜே ஹம் பஜே ஹம்

ஆண்: கால த்ரிகால நேத்ர த்ரிநேத்ர சூல திரிசூல தாத்ரம்

ஆண்: சத்யப்ரபாவ திவ்யப்ரகாஷ மந்த்ர ஸ்வரூப மாத்ரம்

ஆண்: நிஷ்ப்ரபஞ்சாதி நிஷகலந்கோஹம் நிஜ பூர்ன போதஹம்ஹம் கத்யகாத்மஹம் நித்யப்ரமோஹம் ஸ்வப்ன கஸோகம்ஹம்ஹம்

ஆண்: சட்சித்ப்ரமானம்
குழு: ஓம் ஓம்
ஆண்: மூலப்ரமேயம்
குழு: ஓம் ஓம்
ஆண்: அயம் ப்ரம்ஹஸ்மி
குழு: ஓம் ஓம்
ஆண்: அஹம் ப்ரம்ஹஸ்மி
குழு: ஓம் ஓம்

குழு: கன கன கன கன கன கன கன கன சஹஸ்ர கண்ட சப்த விஹரகி

குழு: டம டம டம டம டும டும டும டும சிவடமருக நாத விஹரகி

ஆண்: ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ர ரூபம் பஜே ஹம் பஜே ஹம்

ஆண்: ரூ கருணா மாயோ சகா

ஆண்: அண்டப்ரமாண்ட கோட்டி அகிலபரிபாலனா
குழு: பூரண ஜகத்காரனா சத்யதேவ தேவப்ரியா

ஆண்: வேத வேதார்த்த சாரா யக்ன யக்னோமயா
குழு: நிஷ்சலா துஷ்ட நிக்ரஹா சப்தலோக சம்ரக்ஷனா

ஆண்: சோம சூர்ய அக்னி லோச்சனா
குழு: ஷ்வேதரிஷப வாஹணா
ஆண்: சூலபாணி புஜங்க பூஷணா
குழு: திரிபுர நாச நர்த்தனா ஆண் &
குழு: யோமகேஷ மஹாஸேன ஜனகா பஞ்சவர்த்த பரசு ஹஸ்த நமஹ

ஆண்: { ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம்
குழு: ருத்ரநாமம் பஜே ஹம் பஜே ஹம் } (2)

Chorus: Hara hara hara hara Hara hara hara hara Mahadev..

Chorus: Hara hara hara hara Hara hara hara hara Mahadev..

Chorus: Om. Bhairava rudraya Maha rudraya Kaala rudraya Kalpanta rudraya Veera rudraya Rudra rudraya Gora rudraya Aghora rudraya Maarthanda rudraya Anda rudraya Brahmanda rudraya Chanda rudraya Prachanda rudraya Thanda rudraya Soora rudraya Veera rudraya Bhava rudraya Bheema rudraya Athala rudraya Vithala rudraya Suthala rudraya Mahathala rudraya Rasathala rudraya Talatala rudraya Pathala rudraya Namo namaha

Male: Om sivoham.. Om sivoham.. Rudra naamam bajeham..

Chorus: Om sivoham.. Om sivoham.. Rudra naamam bajeham..

Male: Veera badraya agni nethraya Gora samhaaraka Sakala lokaaya sarva boothaya Sathya saakshatkara

Chorus: Shambo shambo sankara

Male: Aaa.haa.. Om sivoham.. Om sivoham.. Rudra naamam bajeham..
Chorus: Bajeham..

Chorus: Hara hara hara hara Hara hara hara hara Mahadev

Chorus: Namah somaya Cha rudraya Cha namastamraya charunaya Cha nama shangaya Cha pashupataye Cha nama ugraya cha bhimaya Cha namo agrevadhaya Cha dure vadhaya cha namo hantre Cha haniyase Cha namo vrukshebhyo harikeshebhyo Nama staraya namash shambhave Cha mayo bhave cha namah shankaraya Cha mayaskaraya cha namah shivaya Cha shivataraya cha

Male: Anda brammanda koti Akhila paripaalana
Chorus: Poorana jagat kaarana Sathya deva deva priya

Male: Vedha vedhartha saara Yagna yagnomaya
Chorus: Nishchala dushta nigragha Sapta loga samrakshana

Male: Soma soorya agni lochana
Chorus: Swetha rishaba vaaghana
Male: Soola pani bujanga booshana
Chorus: Tripura naasha nardhana Male &
Chorus:  Yoma kesa mahaasena janaka Pancha vaktra parasu hastha namaha

Pancha vaktra parasu hastha namaha

Male: Om sivoham.. Om sivoham.. Rudra roopam bajeham..
Chorus: Bajeham..

Chorus: Om sivoham.. Om sivoham.. Rudra naamam bajeham.. Bajeham..

Male: Kaala trikaala Nethra trinethra Soola trisoola dhaatram

Male: Sathya prabaava Divya prakaasha Manthra swaroopa mathram

Male: Nishprapanchaadhi Nishkalankoham Nija poorna bodha ham ham Gathya gathmaagam Nithya bramhogam Swapna kasogam hum hum

Male: Sachit pramanam
Chorus: Om om
Male: Moola pramegyam
Chorus: Om om
Male: Ayam bramhasmi
Chorus: Om om
Male: Aham Bramhasmi
Chorus: Om om

Chorus: Gana gana gana gana Gana gana gana gana Sahasra kanta sapta viharaki

Chorus: Dama dama dama dama Duma duma duma duma Siva damarugha nadha viharaki

Male: Om sivoham.. Om sivoham.. Rudra naamam bajeham.. Bajeham..

Male: Ruu..karunaaa mayoo sagaa

Male: Anda brammanda koti Akhila paripaalana
Chorus: Poorana jagat kaarana Sathya deva deva priya

Male: Vedha vedhartha saara Yagna yagnomaya
Chorus: Nishchala dushta nigragha Sapta loga samrakshana

Male: Soma soorya agni lochana
Chorus: Swetha rishaba vaaghana
Male: Soola pani bujanga booshana
Chorus: Tripura naasha nardhana Male &
Chorus:  Yoma kesa mahaasena janaka Pancha vaktra parasu hastha namaha

Male: {Om sivoham.. Om sivoham..
Chorus: Rudra naamam bajeham.. Bajeham..} (2)

Other Songs From Naan Kadavul (2009)

Amma Un Pillai Naan Song Lyrics
Movie: Naan Kadavul
Lyricist: Vaali
Music Director: Ilayaraja
Kannil Paarvai Song Lyrics
Movie: Naan Kadavul
Lyricist: Vaali
Music Director: Ilayaraja
Matha Un Kovilil Song Lyrics
Movie: Naan Kadavul
Lyricist: Vaali
Music Director: Ilayaraja
Oru Kaatril Alaiyum Song Lyrics
Movie: Naan Kadavul
Lyricist: Vaali
Music Director: Ilayaraja
Most Searched Keywords
  • google goole song lyrics in tamil

  • cuckoo cuckoo dhee song lyrics

  • tamil lyrics

  • tamil mp3 song with lyrics download

  • geetha govindam tamil songs mp3 download lyrics

  • google google vijay song lyrics

  • kutty pattas full movie in tamil

  • master tamilpaa

  • kanthasastikavasam lyrics

  • tamil karaoke songs with lyrics for female singers

  • asuran song lyrics download

  • chellama song lyrics

  • viswasam tamil paadal

  • tamil christian songs lyrics in english

  • kannalaga song lyrics in tamil

  • tamil karaoke video songs with lyrics free download

  • 3 song lyrics in tamil

  • aalapol velapol karaoke

  • tamil hymns lyrics

  • maara song lyrics in tamil